Demotour door Nederland met de CLAAS CARGOS.

Afgelopen seizoen(2021) was Kamps De Wild ontour met 5 CLAAS CARGOS ladewagens. Ook dit jaar was Kamps De Wild bezig met een Demo tour, dit keer met maar liefst 5 CLAAS CARGOS ladewagens. Deze tour doen ze door heel Nederland met hun eigen dealers. Zo zien we 1 van de wagens in het werk gebied van Dijkstra & Langeweg met een CLAAS ARION 660 van de boer zelf in actie.

1.Sterk chassis met stabiel concept van het frame en conische opbouw 2.Krachtige module met doseerrollen, snel en comfortabel te verwijderen. 3.LED werklampen. 4.Naar keuze 22,5″-, 26,5″- of 30,5″-banden 5.Slanke dissel met brede bevestigingspunten voor maximale wendbaarheid en stabiliteit 6.Comfortabele bediening met de OPERATOR of COMMUNICATOR II 7.Weergave van het geladen gewicht 8.CLAAS TELEMATICS 9.Modulair concept van de asbokken 10.Messendrager met stabiele dubbelzijdige messen 11.Demonteerbaar laad- snij-aggregaat

EFFICIENT FEEDING SYSTEM (EFS).
Ontziet het voer, trekt licht en efficiënt: het EFS met de 500 mm verlaagde schraapbodem voor nog betere gewasdoorvoer zorgt met minder vermogen voor nog meer laadcapaciteit.

Modulair tandem of tridem onderstel.
De CARGOS 9000 is naar behoefte uitgerust met een parabool of hydraulische vering en naar keuze met naloopas of elektronisch-hydraulisch gedwongen besturing.

Foto’s: medewerker van CLAAS dealer Dijkstra & Langeweg en de Chauffeur van de Arion.
Tekst: J.de Rijk en CLAAS.