Op 24 februari 2020 is er een intentieverklaring ondertekend om de activiteiten van de vestigingen in Easterein en Harich van het Friese Bos Mechanisatie onder te brengen bij Kamps de Wild Holding.
Deze stap past in het streven van Kamps de Wild om door intensieve samenwerking met haar full line 
dealers, dichter bij de eindgebruiker te staan. De transactie wordt naar verwachting komend voorjaar afgerond.

De jarenlange samenwerking tussen Kamps de Wild en Bos Mechanisatie krijgt hiermee een logisch vervolg. Dick Melessen, directeur van Kamps de Wild Holding: “Bos Mechanisatie heeft al meer dan 50 jaar een uitstekende naam als mechanisatiepartner voor de agrariërs en loonwerkers in Friesland, een zeer belangrijke provincie voor de moderne landbouw. We zijn er van overtuigd dat we met deze combinatie van Bos Mechanisatie als sterke lokale dealer en Kamps de Wild als importeur onze Friese klanten nog beter van dienst kunnen zijn”.

Anne Bakker, eigenaar van Bos Mechanisatie is blij met deze ontwikkeling: “Kamps de Wild Holding en moederbedrijf Royal Reesink brengen ons expertise en ondersteuning, niet alleen in de verkoop en service, maar ook in de dagelijkse bedrijfsvoering. De ervaren en vertrouwde Bos medewerkers blijven het aanspreekpunt voor onze klanten. Deze stap zal leiden tot meer schaalvoordeel en efficiëntie in de distributieketen. Tevens kan aan de groeiambitie van zowel Bos Mechanisatie als CLAAS verder gestalte worden gegeven”.

Bron en foto : Kamps De Wild.