Slechts vijf maanden voor de start van Agritechnica bevestigt CLAAS opnieuw haar deelname en maakt de eerste details bekend. Met een geheel nieuw beursconcept verhuist de stand van Hal 13 naar de EXPO Paviljoens P32 t/m P35.

De planning voor Agritechnica, die vanwege de coronapandemie is uitgesteld van november 2021 naar 27 februari t/m 5 maart 2022, is – ook bij CLAAS – in volle gang. “Voor ons is Agritechnica een uiterst belangrijk aanspreekpunt voor klanten en dealers”, vat Jan-Hendrik Mohr van de groepsdirectie van CLAAS samen. “Bovendien is ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor landbouwtechniek onvervangbaar als ontmoetingsplaats voor de industrie en een internationaal knooppunt voor de nieuwste technologietrends, omdat politieke randvoorwaarden op veel gebieden nu investeringen in nieuwe technologieën en vooruitziendheid bij operationele beslissingen vereisen. ” Landbouw:

Met een uitgebreid hygiëneconcept en gepersonaliseerde toegangsbewijzen zal het volgens de organisator Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft eV (DLG) volgens de huidige planningsstatus mogelijk zijn om een ​​beurs te houden die veilig is voor corona-aspecten. Volgens de laatste DLG-enquête zijn boeren en loonwerkers nog steeds zeer bereid om Agritechnica te bezoeken.

Verhuizing van hal 13 naar de EXPO-paviljoens.

CLAAS slaat nieuwe wegen in met haar stand in de EXPO-paviljoens P32 t/m P35 in het midden van het beurscentrum. “De positie van de stand in hal 13 direct bij de ingang West al zeer gunstig”, vertelt David Schiefer, verantwoordelijk voor Agritechnica  legt David Schiefer uit, bij CLAAS Corporate Marketing. “Met de nieuwe plaats in de EXPO-paviljoens en het omliggende openluchtgebied hebben we echter de mogelijkheid om ons standconcept opnieuw te ontwerpen, het merk CLAAS en onze machines en digitale producten in een nieuwe vorm te presenteren en, dankzij de luchtigere, meer onderverdeelde en grotere standruimte om de eisen van het Corona-hygiëneconcept op elkaar af te stemmen en om nieuwe ideeën en benaderingen voor product- en themapresentaties te implementeren. Zo kunnen we een nieuw soort beursbeleving bieden op onze CLAAS stand.”

In de vier paviljoens en de aangrenzende buitenruimte zal CLAAS te zien zijn onder het motto “Hard work. Smartly done..” Zal zich richten op verschillende onderwerpen op Agritechnica – waaronder de nieuwe TRION-maaidorserserie die in augustus is gepresenteerd en nieuwe slimme systemen en digitale oplossingen. Meer informatie en details over de nieuwe stand van CLAAS op Agritechnica worden enkele weken voor opening van de beurs bekend gemaakt.

Tekst: CLAAS
Foto: CLAAS
Vertaalt met google!