Sterker Claas dealernetwerk in Nederland door samenwerking van meerdere bedrijven. Maar liefst 6 bedrijven zijn begin november begonnen met hun samenwerking. De samenwerkingenverband bestaan uit:

De Kruyf Mechanisatie en Bart Agro Mechanistie voor Midden-Nederland. Gebr. Heemskerk BV, Fa. Evenboer, Van Den Berg Mechanisatie en Fa. Smit & Alles voor delen Zuid/Noord-Holland en Utrecht.30 12 14_0626

De samenwerking van De Kryf Mechanistie met Bart Agro Mechanisatie.image
Vanaf 2 november 2015  zijn De Kryf Mechanistie uit Nijkerk met Bart Agro Mechanisatie uit Dronten, een samenwerkingsverband aangegaan.
Bart Agro Mechanisatie bestaat uit een jong en enthousiast team dat zich bezighoud met verkoop, service en onderhoud van tractoren en landbouwmachines. Vanaf deze datum zijn zij ook verantwoordelijk voor de verkoop en technische ondersteuning van Claas tractoren, hooibouwmachines, verreikers en maaidorsers in Oostelijk Flevoland.

image

Combi West Mechanistie.
De nieuw ingezette dealerstrategie bij Kamps de Wild leidt tot nieuwe initiatieven.

Per november 2015 hebben onderstaande bedrijven zich verenigt in één Landbouwmechanisatiebedrijf => Combi West Mechanisatie:
– Firma Evenboer – Broek en Waterland
– Fa. Smit & Alles – Assendelft/Uitgeest
– Van den Berg Mechanisatie – Kockengen
– Gebr. Heemskerk Mechanisatie – Nieuw Vennep

hebben besloten de handen ineen te slaan.

Per 1 november 2015 hebben bovenstaande bedrijven zich verenigt in een Landbouwmechanisatiebedrijf, onder de naam Combi West Mechanisatie. Met de bundeling van deze vier onafhankelijke mechanisatie bedrijven, wordt er gezamenlijk opgetrokken voor de merken CLAAS met daarnaast ook de dealerschap van KAWECO en AMAZONE

Een gefundeerd toekomstplan met als belangrijkste kernpunten:

kennis door ervaring
scholing voor kennis
toegevoegde waarde in de distributieketen
ervaring door veel machines in een groot werkgebied
potentie voor allen, nu en voor de toekomst!
Door deze samenwerking zijn de investeringen voor demonstratiemachines, scholing, ICT, garantie en onderdelen voorziening als geheel naar een concurrerender niveau. Dit zal de slagkracht in de huidige marktomstandigheden zeker sterk verbeteren.

imageOp de nieuwe website vindt u alle informatie van het nieuwe dealerbedrijf: www.combiwestmechanisatie.nl