12162347_686392751497081_1104785940_o
Claas America heeft een overeenkomst gesloten met Agile Manufacturing,
 
 
 
voor de tractorimport en servicediensten voor Noord-Amerika. Agile zal de tractoren aanpassen voor hun gebruikers. Het dealercentrum zal worden gevestigd op de nieuwe vestiging van Agile in Worthing, South Dakota. Claas is een wereldwijde leider in de tractorproductie waarbij een groot deel van hun productie in Frankrijk en Duitsland geschiedt. Hun Xerion 4 x 4 trekker werd onlangs getest voor de grootschalige akkerbouw voor de Noord-Amerikaanse markt.
“Noord-Amerikaanse boeren hebben unieke eisen voor de uitvoering van de trekkers. Onze relatie met Agile Manufacturing laat toe dat belangrijke voorbereidend werk ter plaatse kan worden gedaan “, aldus Drew Fletcher, Amerika’s product manager voor Claas tractoren. ” Agile’s sterke reputatie en uitgebreide productie-ervaring staat goed op een lijn met onze hoge eisen.” Claas is sterk in Noord-Amerika met hun premium lijn van Jaguar hakselaars, Lexion maaidorsers en een uitgebreid aanbod van Claas balenpersen en hooibouw machines. De uitbreiding met tractoren in de Noord-Amerikaanse markt helpt het merk als een longline fabrikant.
“We zijn vereerd en blij met de uitbreiding van de Claas activiteiten in Noord-Amerika”, aldus Michael Feilmeier, directeur van Agile Manufacturing. “In de afgelopen jaren hebben we fors geïnvesteerd in onze capaciteit, kwaliteit en personeel. Dat we in staat zijn om het dealerschap te verwerven van een wereldwijde marktleider als Claas, is een groot compliment aan onze medewerkers voor het werk dat ze doen.”
IMG_3310