Claas Axion met Claas Auto Turn.
Onlangs heeft Claas dealer Kortier een Claas GPS flex set met S7 terminal en navigatiecomputer afgeleverd en in het werk gesteld bij een loonbedrijf in Ambt-Delden. De Flex Kit met flex stuur werkt op RTK netwerk met 2 cm nauwkeurigheid. Deze Claas set is uitgerust met de Auto Turn functie zodat de zaai-spit combinatie zelfstandig op de kopakker naar het volgende gewenste spoor kan rijden.
GPS PILOT FLEX.
Het automatische stuurwiel GPS PILOT FLEX kan eenvoudig worden gebruikt voor verschillende machines. Daardoor kunt u hem tijdens de oogst voor de maaidorser of veldhakselaar gebruiken en vervolgens op een tractor monteren. Ook oudere CLAAS machines of vreemde merken kunnen worden uitgerust met de GPS PILOT FLEX.
Auto Turn.
De functie Auto Turn maakt automatisch keren van de machine op de kopakker mogelijk. U komt sneller nauwkeurig in het juiste spoor, voorkomt overlappingen en u kunt zich volledig op de instelling van de machine concentreren. Met de virtuele kopakkerlijn op de S10 wordt Auto Turn zelfs nog comfortabeler.

Tekst: Claas Dealer Kortier/ Claas. Beeld Claas Dealer Kortier.