Claas Holland bij Tv Dalfsen.

Claas Holland JPEG nieuw
logo groot
 
Het was onlangs een bijzondere dag bij Claas Holland. TV Dalfsen was op bezoek geweest. Hier onder vind u alle 5 delen met een stukje tekst, die bij het bericht hoort zoals het gepost word op de site, nu staat alles bij elkaar zo dat u alles rustig kan kijken zonder al te veel zoek werk.
Een aantal weken geleden werd ik door TV Dalfsen benaderd, of ik mee wilde doen met een interview, na een tip van een Claas Holland-volger.  TV Dalfsen bestaat sinds oktober 2015 en heeft vooral oudere mensen en bedrijven geïnterviewd. Om ook mensen met een bijzonder hobby in de schijnwerpers te zetten is TV Dalfsen als eerste nu bij Claas Holland geweest.
Deel I.
Dinsdag (1 maart 2016 ) poste ik het bericht Achter de schermen bij Claas Holland.  TV Dalfsen was op bezoek bij mij, om vragen te stellen over Claas Holland dat uit passie voor Claas is ontstaan. TV Dalfsen maakt er een 5 deelige serie van, deel 1 staat nu online en is hier onder te zien.

Deel II.
Hier onder ziet u het vervolg van deel 1. In deel 2 word er een stukje over de Xerion 3000 vertelt, het begin van Xerion systeemtractoren. Op deze xerion kon een mesttank en suikerbieten rooier gebouwd worden.

Deel III.
Op Zaterdag 5 maart posten ik deel III. In deel 3 van TV Dalfsen in deze aflevering, is te zien hoe ik berichten maak en hoe ik aan informatie kom voor de site. Dat meestal van Claas dealers en internet afkomstig is.

 
Deel IIII.
In deel IIII zien we hoe ik vertel in de begin jaren van Claas en de over de Claas Knotter (knop apparaat) vertel, en een gedeelte over me verzameling Claas Brochure’s (circa 400)

 
Deel IIIII.
In deel 5 hebben we het over 100 jarig bestaan van Claas met het boek, waar ik in sta. en ondere andere de toepassingen van de Claas Xerion het Nederlandse merk Kaweco.

 
Zelfs men zusje, die in het Duitse Inzell woont, schrijft er over.  Het is hier onder te lezen!

4 Maart 2016
Mag ik even trots zijn?
Ik blog over mijn geëmigreerde leven en over boeken, bloggen deed ik al langer, maar ook mijn broer blogt.
Hij is als klein jochie fan van Claas, dat is een tractormerk. Hij heeft er een facebookpagina met bijna 5000 volgers en heeft dus ook een blog er over, nu een jaartje.

Als men het over succesvol heeft, kijkt men vaak naar cijfertjes. Worden blogs geschreven hoe je dat moet behalen.
Mijn broer is nu 25, heeft autisme en met sommige dingen heeft hij veel moeite. Hij schrijft niet foutloos, Hij spreekt niet foutloos.
Maar hij heeft er passie voor, steekt er veel tijd in. Hij heeft sponsoren en tikt regelmatig de 20.000 bezoeken aan. Nu is hij geïnterviewd door  tv dalfsen en staat het eerste 2 delen online. Trotse zus hier.
En dat mensen is het doel van bloggen en de manier om succesvol te zijn.
Passie en tijd er insteken. Er vol enthousiaste voor gaan. Foutloos en perfect is niet de weg!
 

Mocht je willen weten hoe zijn blog eruit ziet? www.Claasholland.nl
Claas Holland