*UPDATE:   De Quiz stopt om 23: 00 op 10 juli  U KAN DAN NIET MEER MEE DOEN aan deze Quiz !*
5 jaar geleden begon ik op Facebook met een pagina over Claas en alles wat met het merk Claas te maken heeft. In het begin deelde ik voornamelijk pagina’s van andere websites, maar na verloop van tijd ging ik steeds meer over op zelfgeschreven teksten. De pagina groeide fors, kreeg steeds meer vorm en werd steeds bekender. Ik was (en ben) erg tros op wat ik bereikte met de pagina, maar ik wilde graag nog meer en ook professionelere berichten posten om nog meer mensen te kunnen bereiken. In korte tijd groeide de website zo groot, dat ik het niet aan had zien komen. Op dit moment hebben al 100.000 mensen de website bezocht. Ter ere van het 5-jarig bestaan van de website is er een quiz gemaakt met 12 vragen over Claas en over Claasholland.nl
Doe mee en maak kans op een leuke prijs ????.  Vul uw gegevens volledig in, met straatnaam met huisnummer, en uw postcode met de plaats en land.
Tip: Bijna alle antwoorden staan op de website.
Succes
Start de Quiz
De Quiz sluit op 10 Juli om; 23:00 Nederlandse tijd.