Advent de tijd van lichtjes.
In november en december staat altijd in het teken van lichtjes. Mensen versieren hun tuin en huis met verschillende lichtjes. Ook CLAAS dealers doen mee vooral in Duitsland, word het veel gedaan. Dit jaar zien we CLAAS Machines in Nederland, België en buiten Europa zien we ze steeds vaker. Het lijkt dat dit jaar meer foto’s en video’s  tegen kwamen op internet met CLAAS die in verlichting staan. Wellicht heeft dat te maken met Covid-19 waar de wereld dit jaar te maken heeft om toch het jaar licht vol af te sluiten.
In november voor de eerste Advent worden verschillende machines verlicht met een lichtslang en andere lampjes. Claas Holland heeft er een aantal mooie foto’s geselecteerd om te delen op de site, Dit jaar maken we er 3 delen van en misschien nog wel 4 delen want het zijn veel verschillende machines. De foto’s komen van Facebook en Instagram.
Deel 1 bestaat vooral uit foto’s van Instagram. Het zijn ongeveer 10 foto’s per bericht, bij enkele foto’s kan u op het pijltje klikken voor meer foto’s die de Instagram-gebruiker heeft upgeload. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @landtechnik_rheiderland


 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agro Sznajder (@agrosznajder)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CLAAS Latvia ???????? (@claas_latvia)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Matt (@claas_matt)