Vandaag is het 20ste deel Claas machines op transport door van Der Vlist Twente online is gekomen, maar dit keer geen Van der Vlist Twente maar Van de Vlist Poland.

Chauffeurs Van der Vlist Twente on the road. Vandaag in deel  20 van de serie: Claas machines op transport door Van Der Vlist . Verschillende machines van Claas die naar alle delen van de wereld gaan. Een deel gaat via de weg en een ander deel  via de haven zodat de machines in een groot vrachtschip naar hun bestemming varen. In deze serie zien we Van Der Vlist Poland zij vervoeren veel al Combine’s van Harsewinkel naar verschillende Claas Dealer’s in Polen. We zien dan ook Lexion’s en Tucano’s in deze serie.

Over van: Van Der Vlist Transportgroup.
Van der Vlist en Van der Vlist Twente (voorheen Zwaar Transport Twente) rijden door heel Europa maar ook buiten Europa weten ze de weg te vinden .Van der Vlist Twente heeft circa 30 trucks, die sinds 2016 in oranje zijn gespoten dat is namelijk de huis kleur van Van der Vlist group. Van der Vlist  is opricht in 1930 heeft zich ontwikkeld tot één van de Europese marktleiders op het gebied van speciaal- en zwaartransport. Zij hebben in Nederland circa 185 verschillende vrachtwagens en ruim 280 verschillende opleggers voor alle uitlopende klussen. Van Der Vlist Twente vervoert dan ook veel landbouwmachines die gaan vanaf de fabriek naar de Claas Dealers. Een ander deel gaat naar de havens van Antwerpen en Zeebrugge in Belgi  en de Duitse plaatsen Lübeck, Travemünde, Kiel, Bremerhaven, Hamburg, en Deggendorf alwaar veel machines met de boot naar hun eind bestemming gaan. Van der Vlist en Van der Vlist Twente vervoeren ook machines van Claas naar ondermeer naar Duitsland, Bulgarije, Denemarken, Roemenië, Frankrijk, Spanje en natuurlijk Nederland!!


De Nieuwe Claas Lexion 8700

Tekst: J. de Rijk.
Foto’s : Van Der Vlist chauffeur Kamil.