Eind april 2021 werd HELLA door de landbouwmachinefabrikant CLAAS onderscheiden met de prijs ‘Leverancier van het jaar’ in de categorie Innovatie. Met deze prijs erkent het bedrijf de hoge mate van transparantie en het tonen van initiatief bij de ontwikkeling van nieuwe verlichtings- en elektronische oplossingen. De prijs voor de beste leveranciers vond dit jaar voor het eerst online plaats via een webconferentie.

Samenwerking tussen HELLA en CLAAS

Al tientallen jaren werken HELLA en CLAAS samen aan de ontwikkeling van innovatieve en op maat gemaakte verlichting en elektronische componenten, van prototype tot pre-serie tot serieproductie. “Ik wil het hele HELLA-team bedanken voor hun grote inzet om deze belangrijke klant voor ons van dienst te zijn”, zei Kristian Vuksan, Director Global Sales Agricultural, Turf and Utility Machines op het evenement.

“Deze prijs is een grote eer voor ons en bevestigt ons vermogen om innovatieve technologieën over te dragen van de automobielsector naar ons heavy duty klantsegment. Dit motiveert ons nog meer om ontwerpgedreven oplossingen op een modulaire manier te blijven ontwikkelen en implementeren in samenwerking met kleinere productievolumes.”

Nieuwe innovatieve ontwikkelingen

In de nabije toekomst lanceert HELLA innovatieve ontwikkelingen zoals matrixverlichting voor de landbouw- en bouwmachinesector en slimme werklampen. De overdracht en aanpassing van technologie en kwaliteitskennis uit de automobielsector vormt de basis voor het hoge concurrentievermogen op het gebied van kosten en innovaties.

bron: deloonwerker.nl/