De Kruyf te Nijkerk heeft enkele weken aan Loonbedrijf Pleizier en Timmer uit Nijkerk 2 nieuwe Claas Arion 660 CIS+ tractoren en 2 nieuwe Beco MAXXIM 260 kiepers afgeleverd!De Arion 660’s hebben een motorvermogen van 205 pk zijn allebei uitgerust met de C-matic traploze transmissie, fronthef, electrische ventielen, dikke Michelin Xeo BIB banden en luchtdrukreminstallatie.
Bij Loonbedrijf Pleizier en Timmer zijn de Claas Arions in hun bekende huisstijl uitgevoerd zoals we vaker zien bij dit bedrijf. De 660’s zijn voorzien van luchthoorns, bullbar met verlichting op het dak, verchroomde uitlaad. Op diverse plaatsen led verlichting zoals aan de binnenkant van het cabine dak, en strakke vloermat met klompenplaat. En niet te vergeten randgordijntjes dit is gemaakt door het bedrijf 
Truckityourself die deze bekleding verzorgde.
De tractoren zullen zowel in het loonwerk als in de GWW sector aan het werk gezet worden. De Claas Arion 660s komen in combinatie te lopen met Beco MAXXIM 260 zwaartransport kipwagens deze zijn in de Claas kleuren gespoten. Dat ook de bedrijfs-kleurencombinatie is en uitgerust met de meest gebruikelijke opties.
Wij wensen loonbedrijf Pleizier en Timmer veel plezier met hun nieuwe werkpaarden!

 

Tekst: J.de Rijk. Fotos: Plezier & Timmer, De Kruyf Mechanisatie en Truckityourself