Het CLAAS-motto “Een betere oogst” verzekert.?
De Farm Scout App van CLAAS is sinds juli 2017 beschikbaar voor Android en iOS en is net op tijd voor het oogstseizoen. Met deze applicatie kunnen boeren werkprocessen organiseren en kunnen alle medewerkers op elk gewenst moment toegang krijgen tot belangrijke informatie – wat het CLAAS-motto “Een betere oogst” verzekert.?
Het hoofddoel van Farm Scout is om de communicatie op de boerderij te verbeteren. Alle medewerkers kunnen via de app chatten, terwijl ze onderweg zijn, de weergegeven afstanden weergeven, interessepunten delen (zoals veld ingangen) of taken toewijzen en bijhouden.

Vragen zoals “Heb je genoeg diesel?” Of “Waar ben je?” Kunnen worden beantwoord door naar de app te kijken. U hoeft geen telefoongesprekken te voeren, u kunt parallel planning uitvoeren en de boerderij kan snel en flexibel reageren op veranderingen zoals een verandering in het weer.

CLAAS keek verder dan het bedrijf zelf tijdens de ontwikkeling van de app. Boeren waren ook vanaf het begin betrokken om ervoor te zorgen dat de app precies in overeenstemming was met hun eisen. De opties kunnen echter wel per land varieren.


vertaalt deloonwerker.be