Een klein bedrijf met een groot netwerk.

Op 8, 9 en 10 december organiseerde Bart Agro Mechanisatie de openingsshow van hun nieuwe bedrijfspand in Biddinghuizen. Dit jonge bedrijf is Claas Dealer voor Zuid-Oostelijk deel van de Flevopolder  de Veluwe. Bij Bart Agro Mechanisatie staat service hoog in het vaandel, zij verrichten op wens van de klant het onderhoud van de machines op locatie uit, zowel op het land en thuis bij de klant. Bart Agro heeft hiervoor meerdere servicebussen volledig ingericht vooral voor het onderhoud op locatie. De drie dagen waren druk bezocht.

Het neusje van de Claas Elios 220 met daar achter een Claas Arion 440 met Panoramadak.

Claas Arion 550 met een Kuhn zaaimachine.

De Arion 550 is voorzien van dak-lampjes en twee luchthoorns.

Claas Axion 830 Cmatic met schuif en de verdichtingswals genaamd Stego van de firma Hoopman.
Van achteren naar voren, 2 Claas Arion’s 1 maal 650 en 1 maal 550 dan een kleine broertje uit de Arion  familie de Arion 440 met panoramadak en het neusje van de Atos.

 

 

 

Van achteren naar voren, 2 Claas Arion’s 1 maal 650 en 1 maal 550 dan een kleine broertje uit de Arion  familie de Arion 440 met panoramadak en de 2 wielaangedeven Claas Atos 330.

Claas Elios 220 met gazonbanden.

De Claas Tractoren serie die aanwezig waren, de grote familie van de Claas tractoren waren afwezig dat betreft de Claas Axion 900 en de Xerion.

De Claas Axion 850 met de Claas Quadrant 5200 RC grootpakpers, Van de Firma Jan Bakker.

 

 

 

Tekst en Foto’s : J.de Rijk.