September 2004, nabij domein Puyenbroeck in Wachtebeke

Het verleden:
De RuwvoederExpo is een evenement dat gedurende een tiental jaren om de twee jaar plaats heeft gevonden in Wachtebeke nabij domein Puyenbroeck.
Het evenement geniet groeiende belangstelling onder de loonwerkers en handelaren.
Deze Expo telt om en bij de 10.000 bezoekers.
Het is een demonstratie van allerlei soorten machines, producten en diensten die te maken hebben met de grondbewerking, de bemesting, onkruidbestrijding, oogst, opslag, het voederen, het melken, het uitmesten en huisvesting van dieren. Daarnaast zijn de
specialisten aanwezig voor de gewenste uitleg op ieder terrein voor alle mogelijke informatie. Tenslotte wordt het geheel gebracht in een aangename sfeer van amusement en spektakel onder het genot van een drankje en een hapje.

RuwvoederExpo 2004:
Dit seizoen krijgt dit evenement nog meer uitstraling. Het programma zal breder zijn dan voorgaande jaren.. Ook zullen de computer en de moderne communicatie middelen niet ontbreken.
Het gaat voor nog een breder publiek zijn. Op de vrijdag zal er een speciale middag voor scholen worden georganiseerd. Onder begeleiding kunnen zij kennis maken met de landbouw van morgen.
Zaterdags wordt er een speciale dag voorzien voor de professionele loonwerkers en landbouwers. Een speciale dag voor genodigden, van de deelnemende bedrijven.
Zondags is het algemene opendeur voor iedereen.

Er zullen meer deelnemende bedrijven en instellingen aanwezig zijn dan voorgaande jaren
Echter de deelnemende bedrijven genieten een zekere exclusiviteit waardoor onderlinge concurrentie op de RuwvoederExpo wordt geweerd. Hierdoor is het mogelijk een goed gezamenlijke demonstratie programma te presenteren. Aan het geheel wordt ook show en spektakel toegevoegd zodat de bezoekers huiswaarts keren met het gevoel dat ze een dag vakantie hebben gehad die nog nuttig was ook. Aangenaam voor de hele familie.

 
   
Tekst en Foto’s : R janssens