Goed op elkaar afgestemd. Oogstsystemen van CLAAS.

Wanneer u dagelijks voor de groenvoerwinning werkt, heeft meer dan alleen een robuust werktuig nodig. U heeft techniek nodig, die functioneert en waarmee u graag werkt. Techniek, die ook bij langdurig en intensief gebruik goed blijft werken en optimaal op elkaar is afgestemd. U heeft oogstsystemen nodig, die perfect bij elkaar horen. Als een van de belangrijkste marktleiders van voederwinningsystemen biedt CLAAS voor elke bedrijfsomvang een passende oogstketen aan. Onze machines zijn onderling op elkaar afgestemd, ondersteunen u bij uw dagelijkse werkzaamheden en bieden u optimale resultaten bij de voederwinning.

Permalink.
Het Permalink aandrijfconcept zorgt voor permanente krachtoverbrenging en is volledig onderhoudsvrij. Bovendien kan het tot 180° worden opgeklapt. Door de permanent gesmeerde tandwielkast in combinatie met het Permalink vingerkoppeling is de aandrijflijn behalve de koppelingsas, geheel onderhoudsvrij.

Claas bied u een groot programma aan schudder’s bestaan uit 14 modellen van 4,50m tot 13 meter.
De Claas Volto bestaat uit twee-series .

MAX SPREAD voor allen.
De met 29,3° gebogen stuurarmen zorgen voor een hoge opnamecapaciteit, een behoedzame doorvoer van het voer tussen de rotoren en een optimaal strooibeeld. Met als resultaat meer capaciteit en betere kwaliteit van het werk.

De MAX SPREAD serie en de Compacte serie.
De grote serie bestaat uit: VOLTO 1300T / 1100 / 1100T /900 / 900T / 800 / 800t / 700.

compact serie bestaat uit: VOLTO   80 / 64 /60 /52.