Claas Holland, maakt geen slechte start van het jaar 2016.
na dat me pa ziek werd in halve wegen december vorig jaar.Claas Holland JPEG nieuw Zag ik het al aan komen, niet veel tijd meer voor Claas Holland.  Ik had duidelijk minder tijd dan voor dat me pa ziek werd en hij is nog steeds nog niet de oude! als hij dat nog word is nog maar de vraag, zijn lever heeft 30% in geleverd en heeft weinig energie. Enkele dagen voor Pasen is er een wissel geweest, van de kalveren. We zijn er achter gekomen, dat me pa nog lang niet hersteld is. Voorlopig ziet het er uit dat ik deze koppel kalveren gewoon weer in de stal extra kussen doe, naast me eigen werk. Ondanks dat heb ik toch nog wat kunnen posten op Claas Holland en de cijfers liegen niet er om. De maand januari van 2016 was echt een diepte punt, met maand november van 2015 en de maand februari van 2016 vergeleken. de maand december viel uiteindelijk mee, met de cijfers zon circa 1000 bezoekers minder dan november. Ook de bezichtigingen waren met 1000 gezakt. ik had gehoopt op 40.000 weergaven in het jaar 2015 dan was ik super blij geweest als ik dat gehaald had, omdat de site sinds juli 2015 in de lucht is. De teller stopte voor het jaar 2015 op net boven de 39.000 weergaven, ook niet slecht!
de maand januari was echt slechte maand nog minder weergaven dan de start in juli mede door dat ik veel tijd nodig had in de stal bij het vee ging de tijd daar heen. De maand februari was een goede maand met 11 berichten die er geplaatst werden, kwamen er 2 berichten boven de 1000 weergaven uit. Dat waren de berichten, sleepslang bemesten met een Claas Arion 550 van Koster, en de Claas Axion 810 die aan gepast is in Denemarken. De maand weergaven zijn boven 18.300 van de 2de maand van dit jaar die een dag meer kende. De maand Maart is ook niet slecht ondanks een uur korter en duidelijk meer bericht werd net geen berichten gehaald met 1000 weergaven, toch had deze maand had toch nog ruim 6.600 weergaven bereikt.
toch kijk ik te vrede naar de eerste 3 maanden. waar ik net over de 29.000 weergaven zit voor dit jaar. Ook daar ben ik erg te vrede mee. 

Dit is mij nooit gelukt door de steun van vrienden, Claas dealers en me taal hulpen natuurlijk,  om in deze maanden de site goed te laten draaien.