10 03_2269
Het jaar is bijna ten einde de kerstdagen liggen achter ons deze dagen werd de site goed bekeken,ondanks dat er niet veel berichten online kwamen in de laatste weken van 2015, opzich is dat jammer maar er zit een reden achter namelijk mijn pa is ziek geworden en zijn herstel gaat weken duren zo als het nu lijkt. In de week dat pa ziek is geworden heb ik zijn taken over genomen op de boerderij, mijn ouders hebben een kalveren opfok bedrijf en de week van de kerst zijn er 455 nieuwe kalveren op het bedrijf gekomen, deze blijven zo’n 10 á 12 weken bij ons dan gaan ze naar een vervolg bedrijf, u zult begrijpen dat ik nu mijn moeder help en het grootste deel van de taak van mijn pa over heb genomen daar door komen dus minder of enkele berichten online. Ik hoop op uw begrip hier voor. Ondanks dat hoop ik dat u goede feestdagen hebt beleeft.
04 08 14_8146sm
Hoe kijken we terug op 2015?
We kennen het jaar 2015 met diverse types weer zo kennen we een droog en warm voorjaar en de maanden oktober, november en december waren nat ook bleef de vorst uit op enkele dagen na, op zich heeft claas Holland mooie reportages online gezet met behulp van taal kenners zijn de tekst berichten verbeterd dan ze eerder waren de taal/schrijf foutjes kun je nu eenmaal niet voorkomen. Ook zijn er een groot aantal ingezonden foto’s online gekomen met dank aan onze fotografen. De verkoop van Claas tractoren en de andere claas producten was goed ondanks dat de markt goede en slechte tijden kent. De de dealers hebben weinig te klagen. De nieuwe Arion 400 serie word goed verkocht in heel Nederland ook doet de Claas Axion 800 doet goede zaken in het Nedelandselanderijen. Naast de Claas tractoren zijn er ook diverse graswinnings machines afgeleverd, een echte primeur was deze zomer wel de nieuwste Claas lexion 780 met een maaibord van ruim 12 meter, deze kreeg al gauw de naam: het dorskanon. Tijdens de maisoogst was  er ook een primeur namelijk een Claas Jaguar 870 met een Shredlage korrelkneuzer, de Jaguar 870 beschikte over de nieuwste technieken. Het jaar 2015 was voor Claas Holland een goed jaar in juli kwam de site en half jaar later zijn de weergaven boven ver wachting de aantal siteweergaven lopen tegen de 40.000 aan en de bezoekers aantal is ook behoorlijk dat zijn er circa 21.000 dat is uiteraard niet slecht voor een half jaar dat betekent dat er gemiddeld 200 bezoeker per dag zijn als er berichten online zijn natuurlijk.
04 10 14_9879 small zonder naam
Wat gaat ons 2016 brengen?
We hopen in 2016 ook weer mooie berichten kunnen maken. Daarbij heb ik nog ideeën op de planken liggen om uit te voeren en hopen dat het een succes wordt. Wat Claas Holland zal brengen is voor 2016 altijd lastig te zeggen omdat ik gewoon nog niet weet wat Claas mee op de markt komt of een vernieuwing mee geeft, het is een kwestie van afwachten, ook hoop ik in 2016 meer Claas foto’s te maken en te posten op de site.
Het taalteam en Ik van Claas Holland wensen u en uw werknemers een goede jaar wisseling en gezond 2016 toe. claas holland grote vakvuur werk