Zevenaar, 29 mei 2020

Op een spectaculaire locatie heeft Kamps de Wild vrijdagmiddag 29 mei CLAAS FINANCIAL SERVICES bij haar dealers gelanceerd. Dat deed de Nederlandse CLAAS importeur vanaf de drive-in bioscoop in Kleve (DLD).

Een unieke locatie, ontstaan uit nood en creativiteit in deze coronatijd; eigenaar Reinhard Berens kon d.m.v. een crowdfundingsactie zijn bioscoop Tichelpark Cinemas omtoveren tot een drive-in bioscoop. Een succesvolle oplossing, zo bleek al snel uit de enthousiaste reacties en vele bezoekers.

Kamps de Wild wilde graag haar dealers op korte termijn samenbrengen en deze locatie was daar uitermate geschikt voor.

Met de introductie van CLAAS FINANCIAL SERVICES (CFS) in Nederland biedt Kamps de Wild, haar dealers en klanten diverse duurzame financieringsoplossingen. CLAAS dekt 75% van de wereldwijde verkoop van haar machines af met een Retail- financieringsoplossing van CFS. Door gebruik te maken van de kennis bij CFS biedt Kamps de Wild meer product en klantgerichte financieringsoplossingen in de Nederlandse markt. CFS kan daarbij door haar sterk globale positie tegen aantrekkelijke voorwaarden financieringsoplossingen bieden.

De afgelopen jaren is de vraag naar productgerichte financieringen alleen maar toegenomen. Klanten willen specifieke financieringen als oplossing voor hun bedrijf. Dit vraagt om steeds meer kennis van fabrikant tot klant om verantwoord aan te kunnen bieden. CFS speelt hierin als CLAAS onderneming een erg belangrijke rol.

CFS heeft samen met Kamps de Wild en Royal Reesink, het moederbedrijf van Kamps de Wild, een partner gevonden in BNP Paribas Leasing Solutions om de financieringen in Nederland aan te kunnen bieden.

Een combinatie van experts die samen met de professionele CLAAS dealerorganisatie garant staat voor succes!