Nieuw watermerk voor de ingezonden foto’s.
Wellicht heeft u het al gezien Claas Holland heeft een andere watermerk, deze heb ik speciaal gemaakt voor de ingezonden foto’s. Mede door dat iemand me wees op de copyright. Ik kan natuurlijk niet voorkomen dat uw foto’s van de site gehaald worden. Uiteraard probeer ik de kansen kleiner te maken door een watermerk er aan toe te voegen. Eerder gebruikte ik mijn eigen watermerk voor de ingezonden foto’s dat is nu verleden tijd, de foto’s krijgen het watermerk met de tekst : ingezonden foto voor Claas Holland. Mocht het ooit voorkomen dat uw foto elders gezien word met het logo en u als fotograaf/hobbyfotograaf heeft daar geen toestemming voor gegeven en u wilt dit aan vechten met de onterechte gebruiker, sta ik als Claas Holland aan de kant van de maker van de foto’s. Ten slotte word er bij elk bericht de naam van de fotograaf vermeld ,en in dien mogelijk gelinkt aan de website van de fotograaf. Ook de tekst schrijver word vernoemd op de site. Dit is om te voorkomen dat we een hoop gezeur krijgen, en dat voorkomen we liever. Als u geen naam op de site wilt hebben is dat ook mogelijk.
Ik hoop dat u zo voldoende informatie heeft over de kleine veranderingen.
Oudere foto’s met tekst:
De laatste weken ben ik achter de schermen bezig met oudere berichten te maken met foto’s die niet eerder zijn geplaatst of worden opnieuw geplaatst uit de begin tijd van Claas Holland met deze berichten is de opzet dat er een afwisseling komt op de site zo dat er een extra grote dervisiteit ontstaat.
Drukte.
De laatste tijden is het druk zo wel privé als op het land. Als ik de kans krijg om zelf foto’s te maken op het land dan doe ik het, dit ook om van het weer te genieten als het weer goden goed gezind zijn. Als het regent ben ik zo veel mogelijk bezig met Claas Holland, om goede teksten te schrijven kost mij veel tijd en energie simpel weg omdat ik moeite heb met schrijven en taal. Daarbij komt dat ik de teksten door bekende het na lezen op schrijf fouten ect. Claas Holland is een hobby van mijn en dat blijft ook zo, het enige wat ik vraag aan u is heb geduld uw bericht komt online, ik kijk ook naar de tijd of dag zo dat uw foto’s goed bekeken worden.
Mvg Jaco – Claas Holland.