Claas_Tag_2-8

Claas komt met nieuwe Disco-schijvenmaaiers
De Duitse machinefabrikant Claas komt met een aantal nieuwe schijvenmaaiers. De Disco 3150 F is een complete nieuwe frontmaaier. Verder is ere en nieuwe serie bestaande uit drie gedragen maaiers waarbij vooral het design een update heeft gekregen.

Dat geldt voor de getrokken maaier, de Disco 3150 T. En er is een grotere boerentrippelmaaier.
De Disco 3150 F-frontmaaier maait drie meter breed. Het nieuwe frontmaaiermodel heeft nu een kortere aanbouwbok en is verkrijgbaar met het hydropneumatische systeem voor bodemontlasting Active Float. Standaard gaat de bodemontlasting met twee veren. Net als verreweg de meeste andere Disco-maaiers, beschikt de 3150 F nu over de Max Cut-maaibalk met overbelastingsbeveiliging.

De drie nieuwe gedragen Disco-schijvenmaaiers zijn de 2750, de 3150 en de 3550 met maaibreedtes tussen 2,6 en 3,4 meter. Deze maaiers hebben nu ook de Max Cut-maaibalk en kunnen in transportstand worden gestald met een optioneel steunpotenpakket daarvoor. Opvallend in het design zijn de grijze en witte afschermdoeken bovenop en aan de zijden van de maaibalk. Het Claas-groen vind je enkel nog op de aanbouwbok.
Trippelmaaiers
Ook de getrokken Disco-schijvemmaaier is qua design vernieuwd en tevens voorzien van de Max Cut-maaibalk. Nieuw in het gamma is ook de Disco Trend 9200, een boeren trippelmaaier met een werkbreedte van 9,1 meter. Een kleinere Disco Trend 8500 werd al eerder geïntroduceerd.

Claas_Tag_2-9

Claas_Tag_2-10

DSC_0715-560x375

Wilt u meer informatie? Dat kan u opvragen bij uw Claas Dealer!