CLAAS harvestcentre Waikato Expansion

Eén van Australië ‘s grootste particuliere machinedistributeur, Landpower, heeft opdracht gegeven voor de bouw van een nieuwe verkoop, service, onderdelen en administratiecomplex naast Hamilton Airport.

Landpower vertegenwoordigt een aantal van de belangrijkste merken van landbouwmachines, waaronder CLAAS, AMAZONE en JCB, via een netwerk van 32 bedrijven en financiert het CLAAS Harvest Centre , aan beide kanten van de Tasman.

Het terrein van 3 hectare, gelegen aan Airport Road, wordt het nieuwe onderkomen van CLAAS Harvest Centre Waikato en een onderdelen, trainings- en demonstratiecentrum zijn voor vijf andere dealers op North Island.

De CEO van Landpower, Richard Wilson, zegt dat het nieuwe complex een belangrijke investering is die de toenemende vraag naar hogere prestatie-machines en verkoop, met daarnaast de service en ondersteuning zal ondersteunen. “Hamilton is onze grootste dealer in de North Island en heeft een solide bedrijf ontwikkeld op basis van voederapparatuur,” zegt Richard.
“Deze uitbreiding zal de voortdurende groei van de verkoop van onze uitgebreide reeks van tractoren, materiële hantering en voedingsapparatuur voortzetten. Onze missie is om onze klanten te helpen met het opzetten van succes. Het gaat niet alleen om het hebben van de beste machines, maar ook om het bieden van een ongeëvenaard niveau van aftersales service om die machines gedurende het hele jaar op piekprestaties te houden. Een groot deel daarvan is afhankelijk van het vinden en ontwikkelen van kwaliteitspersoneel – mensen die zich voordoen, zijn blij om samen te werken en bereid om ver te gaan voor onze klanten. Door een doelgericht, goed uitgeruste werkplek en voortdurend opleidingen te bieden, kunnen kwaliteitsmensen deze uitdaging aan.”

Bron CLAAS Harvest Centre.
Vertaalt met hulp van M.Slootman