Over Claas Holland

Claas Holland is begonnen als een Facebook-pagina die wordt beheerd door Jaco de Rijk, een Claas fan in hart en nieren. De Facebook-pagina is opgericht in juni 2012, met meer dan 3.800 volgers in de maand juli 2015. In Nederland waren voor die tijd weinig berichten over Claas te vinden.

Daarmee werd het ook tijd voor een officiële website voor iedereen die iets heeft met het merk ‘Claas‘ of erin is geïnteresseerd.
De Facebook-pagina ‘Claas Holland’ was en is vanaf het begin omarmt door de Claas dealers, zij stuurden foto’s met korte informatie over de geleverde machines.
Deze informatie wordt dan uitgebreid verwerkt met meer achtergrondinformatie door de beheerder. Door de positieve bevindingen van de Claas dealers, is nu ook deze website tot stand gekomen.

De berichten worden hoofdzakelijk in het Nederlands geplaatst, zo kan iedereen die de Nederlandse taal kent, op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen van Claas en zijn producten.

In Juni 2016 is tv zender Rtv Oost bij mijn op bezoek geweest voor een tv opnamen. Dit is 10 juli 2016 uitgezonden. Voor deze tv opnamen heb ik een Claas Axion 810 Cmatic kunnen lenen van Claas Dealer Bruggeman uit Lemele. Bert Eeftink (is vooral bekent als Helligen Hendrik)  heeft een reportage gemaakt over mijn hobby/passie CLAAS. Doordat de hobby/passie van CLAAS erg groot is heb ik er een FB-page en website over gemaakt die Claas Holland heet. Bert Eeftink heeft naar eigen idee Claas Holland machines van gemaakt, wat echt een Nederlandse tint geeft.