De eerst JAGUAR TERRA TRAC in Nederland verkocht.
Onlangs heeft Kamps De wild Veghel een CLAAS JAGUAR 990 TERRA TRAC verkocht en afgeleverd,
aan een groot Loonbedrijf Jennissen uit Den Dungen  Noord Brabant. Dit loonbedrijf  staat bekend om zijn grote vloot aan machines. Zo hadden zij meerdere CLAAS JAGUARs in bedrijf. Dit is de eerste CLAAS JAGUAR 990 TERRA TRAC van Nederland. De JAGUAR heeft een MAN V12 motor met 925 pk, en is voorzien van heel veel opties, de JAGUAR TT heeft rupsen van 635 mm breed gekregen als optie zijn er rups breedtes van 735 mm en 890 mm te verkrijgen.
Minimale schade op de koppakkers. 
Minimale schade bij het keren op de kopakker of bij krappe bochten op grasland vermindert de JAGUAR TERRA TRAC automatisch het contactoppervlak van de rupsband met een derde. Dit vermindert aantoonbaar het beschadigen van de graszode. Zelfs bij de smalste rupsband (635 mm) is de druk van het contactoppervlak op het veld of de weide altijd kleiner dan banden met 1,0 bar.

. De JAGUAR 990 TT werd door Transport bedrijf Van Der Vlist Twente naar Kamps De Wild Veghel gebracht, waar hij klaar gemaakt werd voor de aflevering, bij deze JAGUAR hoort ook een nieuwe CLAAS ORBIS bij deze maait 12 rijen en is voorzien automatische transport beveiliging, hier voor hoeft de chauffeur niet meer de cabine voor te verlaten.
zeer binnenkort gaan we al kijken op het veld, bij deze 925 pk sterke maismonster.

Met Zijn kleinere broertjes in de werkplaats.