Sponsoring/ Adverteren

Op deze pagina vind u de sponsoren en advertenties.

Sponsoring, wat houdt het in?

Op de site staan een aantal sponsoren, deze bedrijven staan met het logo op de site. De logo’s worden doorgelinkt naar de eventuele website van het bedrijf. Wilt u ook sponsor worden? Vraag naar de mogenlijkheden.

Adverteren?

Wij stellen onze website ook beschikbaar voor advertenties. Denk daarbij aan advertenties over een evenement of verkoop advertenties, maar er in overleg is er nog veel meer mogelijk.

bij de sponsoren staat een stuk tekst over het bedrijf.

Sponsor 1 :

De Vries Mechanisatie.

 

DE VRIES MECHANISATIE1kopie

Over De Vries Mechanisatie

Dé expert op het gebied van landbouwmechanisatie en tuin- en parktechniek van Noord-Nederland. Agrariërs, loonbedrijven, overheden en particulieren vertrouwen op ons uitgebreide assortiment van A-merken, uitstekende service, grote knowhow en jarenlange ervaring.

Wij zijn Full-Line dealer van CLAAS in geheel Noord-Nederland, en regio dealer voor Amazone, Kaweco, Monosem, VGM en vele andere vooraanstaande merken. Daarnaast zijn we succesvol importeur van Tidue rupsrijwerken.

De combinatie van een stabiele merkenpolitiek, sterke specialisatie, veel knowhow, uitstekende service, onderdelen en machines op voorraad, de centrale ligging, maken dat De Vries Mechanisatie BV voor nu en in de toekomst in de landbouw zijn mannetje staat.