Zwarte Claas Axion’s
claasholland met naam
Nadat Dijkstra & Langeweg een zwarte Axion 810 Cis geleverd heeft in de polder, heeft Gebr Heemskerk uit Nieuw Vennep nu ook een Axion geleverd, dit is een Axion 850 Cebis.

De Axion 850.
IMG_3311
Gebr. Heemskerk, heeft een Claas Axion 850 Cebis aan loonbedrijf van der Kraan en Spaan geleverd. De trekker is op verzoek zwart gespoten en voorzien van diverse opties zoals: fronthef en frontaftakas, 5 dubbel werkende ventielen, toplampen, luchthorens en een zware trekhaak.
IMG_3305
De HEXASHIFT.
powershift transmissie van CLAAS. Dankzij de HEXASHIFT schakelt u alle zes powershifttrappen en de vier geautomatiseerde groepen zeer vlot met de vingertoppen of automatisch met de HEXASHIFT schakelautomaat. HEXASHIFT in in twee verschillende uitvoeringen leverbaar:
ECO 40 km/u bij 1.950 t/min.
ECO 50 km/u bij 1.950 t/min.
Door het overlappen van de powershifttrappen kan het volledige potentiële vermogen van de motor worden gebruikt. Ook is het mogelijk op de weg door de overlapping soepel tussen de groepen te schakelen.
IMG_3304
De Axion 810.
IMG_3312
Dijksta & Langeweg heeft een Zwarte Claas Axion 810 cis geleverd aan Lamers Rioolreiniging B.V. En deze speciaal op verzoek van de klant zwart gespoten. De Axion 810 is een cis uitvoering met een 50 km/H versnellingsbak.
IMG_3313
 
CIS Geniaal eenvoudig. De Uitvoering CIS met multifunctionele armleuning, DRIVESTICK en mechanische regelventielen is eenvoudig, zodat elke bestuurder er zo mee weg kan rijden.
IMG_3315
Met Dank aan: Dijkstra & Langeweg, Gebr. Heemskerk, Lamers Rioolreiniging B.V. en Loonbedrijf van der Kraan & Spaan.
Fotos: Loonbedrijf van der Kraan & Spaan, Gebr. Heemskerk, Dijkstra & Langeweg. Tekst: J. De Rijk.