CLAAS supplier of the Year Award 2018 met een Nederlands tintje.
Van der Vlist is een bekende naam in het zwaar transport sector, zij hebben meerdere namen waaronder Van der Vlist Twente, ik schreef hier meerdere malen over op deze pagina.  (voor heen Zwaar Transport Twente) rijd namelijk al meer dan 35 jaar voor Claas.
Van Der Vlist Twente en Van Der Vlist, had in het jaar 2017 slechts 5 weken te tijd om circa 200 Claas tractoren van de Fabriek in het Franse Le Mans naar de haven van Antwerpen te vervoeren, Deze Tractoren gingen met het schip naar Rusland.

“Supplier’s Day”
Tijdens de “Supplier’s Day” van Claas op 16 januari 2018 mocht de Van der Vlist Transportgroep de “supplier of the Year Award” in de categorie Logistics in ontvangst nemen. Zij hebben deze award toegekend gekregen vanwege hun hoge flexibiliteit, goede service en sterke klantgerichtheid.
Van der Vlist groep kreeg deze prijs voor de goede klantgerichtheid door dat zij in 5 weken tijd 200 Claas tractoren afleverde wat een super prestatie is!
De rit van circa 640 km die meer dan 10 uur kan deuren. In Frankrijk mogen de chauffeurs niet over alle wegen i.v.b met de breedte van hun vracht.

Elk jaar heeft Claas een “Supplier’s Day” deze dag is voor Alle leveranciers die onderdelen en producten leveren aan de fabrieken van Claas. Op deze dag worden er meerdere prijzen uit gedeeld in verschillende categorieën.

Mede mogelijk gemaakt: Door de medewerkers en Chauffeurs: Van der Vlist Groep.
Bron: Van Der Vlist.
Tekst: J. De Rijk.